یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به نقش حوزه در تدوین متون آموزشی اشاره کرد و گفت:‌ حوزه می تواند در زمینه تدوین کتاب‌های درسی دانش آموزان، آموزش و پرورش را یاری کند تا به تربیت نیروهای متعهد منجر شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله دری نجف آبادی، امروز در هفتمین همایش سالانه همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه که در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد، برگزاری چنین نشست‌هایی را در استان‌ها ضروری دانسته و ابراز داشت: هدف مشترک حوزه و آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت و تزکیه نفس است؛ به این معنی که  تعلیم مقدمه‌ای برای تزکیه است.

امام جمعه اراک دست یافتن به برنامه‌ای مدون را از الزامات برگزاری چنین همایش‌هایی برشمرد و ادامه داد:‌ همکاری حوزه و آموزش و پرورش، ضرورت اجتناب ناپذیری است که باید با همفکری، تصمیماتی ارزشمند در راستای تربیت جوانان و نوجوانان اتخاذ شود.

آیت الله دری نجف آبادی به نقش حوزه در تدوین متون آموزشی اشاره کرد و گفت:‌ حوزه می تواند در زمینه تدوین کتاب‌های درسی دانش آموزان، آموزش و پرورش را یاری کند تا به تربیت نیروهای متعهد منجر شود.

عضو خبرگان رهبری همچنین سنین کودکی و نوجوانی را بهترین زمان برای امور تربیتی دانسته و گفت: نباید از این فرصت غافل بمانیم؛ زیرا در صورت غفلت، دشمنان با حضور گسترده و همه جانبه، دانش‌آموزان را به سمت خود می‌کشند.

وی با اشاره به راه‌اندازی مدارس پیش حوزوی امام مهدی(عج) در استان مرکزی، ابراز داشت: در راستای ترویج فرهنگ دینی و تعالیم اهل بیت علیهم‌السلام در میان دانش‌آموزان، مدارس پیش حوزوی ویژه برادران و خواهران راه اندازی شد و بیشتر این مدارس، در کنار حوزه‌های علمیه در حال فعالیت هستند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به استقبال دانش‌‌آموزان نخبه از این مدارس، افزود: با مقایسه‌ای میان دانش‌آموزان این مدارس با سایر مدارس استان، می‌توان به سطح بالای علمی آنان پی برد.

وی در پایان به ارتباط ائمه جمعه و جماعات استان مرکزی با مدارس آموزش و پرورش اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس برنامه‌ ریزی صورت گرفته، هر هفته به همراه مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی، در یکی از مدارس اراک حضور می‌یابیم و همین مسئله موجب تقویت ارتباط حوزه و آموزش و پرورش شده است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha